Annons:
Etiketterbloggarartikel
Läst 6863 ggr
Luju
2013-02-26, 21:11

Blogg-tips, Annas hus på landet

Denna blogg tycker jag definitivt behöver en plats bland våra bloggtips då det är en otroligt mysig och inspirerande blogg!

När jag hittade Annas blogg var när jag gjorde en sökning på en söksida efter "Återbruk". Då hittade jag En så underbar bild där hon hade använt gamla kakformar och gjort söta små hängen och prydnader. Lär inlägget här.

Annas egen förklaring av sin blogg:

Jag heter Anna och bor med min man, våra två tonåringar samt två katter i ett rött hus med vita knutar på landet. Mitt stora intresse är inredning och jag går ofta på loppisar och auktioner, och de mesta av möbelfynden får nytt liv med hjälp av lite vit färg. Den inredningsstil jag brinner för är shabby chic med en touch av romantik, och jakten på att hitta rätt detaljer och pynt pågår ständigt!

Varför bloggen är värd ett (eller ja, flera besök) enligt mig

Jag tycker att hon på ett väldigt bra sätt blandar text med inspirerande bilder. Jag blir så sugen av att börja pyssla när jag ser allt fint hon har hemma hos sig. Hon har riktat in sig mycket på inredning, och med all rätt. Hon har verkligen en väldigt fint och mysigt hem!

Besök och skriv dina egna åsikter i kommentarsfältet nedan 🙂

Var det något som inspirerade dig?

Allting händer av en orsak

Värdinna på Återbruk i Fokus

Annons:
Upp till toppen
Annons: