Annons:
Etiketterbloggarhemsidorlitteratur
Läst 2420 ggr
[NalaMeya]
2013-03-23, 12:55

Har ni egna bloggar?

Som rubriken redan avslöjat undrar jag om det är några här som själva driver en blogg om Återbruk? Jag har försökt att söka mig till återbruksbloggar på google, men det är alltid samma bloggar som kommer upp. Tycker det är väldigt inspirerande att gå in att läsa hur andra ser nytt i allt gammalt, så har ni någon blogg får ni gärna länka dit.

Själv har jag startat ganska nyss en blogg om åtebruk och secondhand, två intressen som jag brinner för. Där försöker jag att dela med mig av det jag hinner med efter att skolan har fått ta sin tid. Här hittar ni den http://somethingmadebyme.blogg.se/

Annons:
heland
2013-04-10, 17:08
#1

Jag har en blogg där jag visar hur man kan förvandla saker man kastar till nytt. Tidningar blir lampor, smycken, tallriksundelägg. Det finns tips om plastpåsar, disketter och mycket annat. Jag uppdaterar den med nya idéer flera gånger i månaden.

www.hemgjord.blogspot.se

Välkommen!

mvh Helena Andreasson

Åsa.Li
2013-07-22, 08:14
#2

Min blogg handlar om återbuk i alla former. Stora och små projekt. Uppdatteras dagligen. Kom gärna på besök ju fler destu roligare.

http://aterbrukavasali.blogspot.se/

Välkommen till mig!

Ha det gott!/Åsa Lindmo

sindrie
2013-07-29, 22:25
#3

Hej! Ramlade in här när jag klickade mig runt på iFokus för att som nybörjare försöka lära mig lite om hur det går till här, haha. 

Jag har inte hört talas om "Återbruk" såhär förut, väldigt intressant! Deet kanske är sånt jag sysslar med rent av haha? 

Jag faller ofta för gamla material med historia som kasserats och vill ta tillvara på dem och förlänga deras liv. Exempelvis gör jag lite inredningsdetaljer i form av skyltar, tavlor och andra väggdekorationer av gamla brädor och rivningsvirke som annars skulle flisats. 

I veckan ska jag förresten resa till en plats där vraket av min morfars gamla segelbåt skall finnas, och jag hoppas på att kunna rädda lite virke/brädor. Känns så ledsamt att något som man har så många fina barndomsminnen ifrån bara skall antingen förfalla i ödslighet eller brännas på soptippen.. Så det känns extra fint ifall man kan ta till vara på delar och skapa något trevligt, minnesladdat att hänga på väggen.

Kika gärna på mer av det jag gör på min blogg tovehenrysson.blogg.se 

Bifogar en bild på en av mina senare skyltar. På bilden syns även en vas med drivved jag samlade ihop å målade förra sommarn.

Love-
2013-07-30, 16:47
#4

Jag har en blogg dock ej om Återbruk :)

Besök gärna min FB:sida:http://www.facebook.com/RosaliesDesign och min hemsida http://www.rosaliessmycken.n.nu/
 Medarbetare på återbruk , trädgård och Feminism

 

  

ikna
2013-08-08, 08:36
#5

Jag har också en blogg som handlar om odling, höns och att leva enkelt. Den handlar en del om Återbruk.

www.ankispassion.blogg.se

Upp till toppen
Annons: