Utomhus

Blomrabatt av gammal trästock, tips?

2013-05-08 21:21 #0 av: Timmorn

Hej!
Jag kom på en ide att göra som en blomkruka av en gammal trästock. Är det någon som har gjort något liknande förut som har någon aning om vad för slags teknik man kan använda sig av för att gröpa ur den?

Jag vill ju gröpa ur den, så att jag kan sätta dit jord, och lägga dit en passande blomma och förmodligen låta någon klätterväxt växa över den. Förmodligen ha flera ståendes i formation.. 

(Vet inte hur det är med bildregler, hittade den på google..) Har postat på trädgård ifokus också, tyckte det passade in på båda. 

Anmäl
2013-05-09 11:05 #1 av: Amandla

Angående bilder, det finns en bra och tydlig tråd på Healing.

Angående stubben, om den är lite rutten inuti så går det att hjälpa till med stämjärn och gummiklubba. Annars kan man  borra ett flertal hål ganska tätt där man vill ha urgröpningen, lägga i något som lätt börjar brinna och fjutta på. Så massivt trä brinner inte jättesnabbt så det går att passa någorlunda. Fast nu har jag ju inte gjort det själv utan bara hört om det... Oskyldig

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.