Annons:
Etikettallmänt-om-återbruk
Läst 1342 ggr
TypSofiaK
2016-12-11, 13:06

Hemmagjorda julklappar TIPS akut..

Hej vet ej om jag satte rätt '' grupp'' om ej förlåt.. 

Jag är en fattig student som har flyttat sen två år tbx. Jag har absolut ingen aning om vad jag ska ge mina föräldrar.. 

Jag har ej råd att köpa något så vill så gärna ge dem något jag gjort själv… Jag tänkte göra sånna dära Tidningspapper doppat i stiarin för att få ugång elden lättare. Men vet ej hur jag får bort stearinet sen från kastrullen..  jag har ljus i mängder som jag inte eldat på länge och tänkte man kanske kan göra något av dem? 
Har ni några bra tips på vad mna kan göra med ljus? Eller andra Återbruk man kan göra om till julklapp? Skulle vara jätte snällt och helt underbart med mer tips! Kram kram kram<3

http://nouw.com/typsofiak

Ett liv med massor med framgångar och motgångar.

Annons:
Calcifer
2016-12-11, 13:13
#1

Jag gjorde en hemmagjord scrapbook till min mamma ett år när jag inte hade några pengar. Tog vanliga papper jag hade hemma, satte dit klistermärken här och där och skrev ner fina minnen jag hade från min barndom med oss. Har du inga klistermärken brukar det finnas sjukt billiga för typ 10:- på rätt ställen och det kanske du kan avvara?


"Creature of the Night, The One Many Children Talk About-"

Sindri
2016-12-11, 13:35
#2

Stearin skall inte smältas direkt i en kastrull. Försök få tag i en tom konservburk eller dyl som du kan slänga sedan. Häll vatten i en kastrull och ställ burken med stearin i. Lägg något som skydd sedan mellan burken och där du skall lägga remsorna.

http://soraouji.com/Detail/t%C3%A4ndrullar/3E7GbYQYoN

Det finns kanske något som du vet att dina föräldrar gärna vill ha hjälp med. Gör små presentkort där du erbjuder dig att skotta snö, laga maten en dag under julen eller något annat. De har säkert förståelse för att du har dålig ekonomi.

TypSofiaK
2016-12-11, 14:19
#3

#1 Tack ska kolla upp om jag kan göra en sån:)! 

#2 måste det vara en metalburk? kan man inte ta en gammal ful(men ren xD) glasburk? 

Det andra kan vara svårt då jag bor 14 mil ifrån dem.. Men man ksnake kan göra lappar för bjuda på fika en dag på stan eller liknande! :)

http://nouw.com/typsofiak

Ett liv med massor med framgångar och motgångar.

Sindri
2016-12-11, 21:10
#4

En glasburk kan spricka.

Fråga i närmsta affär som har en manuell disk där de t ex såser, inläggningar o dyl om de får något i metallburkar som de brukar slänga.

Tänkte att du kanske är hemma några dagar under julen?

Upp till toppen
Annons: