Annons:
Etiketterbloggarartikel
Läst 8673 ggr
Luju
2012-06-17, 02:33

Bloggtips, Åsa.Li

Åsa.Li har gått en "Recycle Design" kurs i Eskilstuna och har i denna blogg lagt ut bland annat en väldigt målande förklaring på vad återbruk är. Detta tillsammans med många inspirerande inlägg gör att hon blivit utsedd till veckans blogg.

Nedan är ett blogginlägg skriven av Åsa.Li, vilket även var en av anledningarna till varför jag valt just hennes blogg. Jag har valt att lägga upp det här inlägget i sin ursprunliga form eftersom jag tyckte det tog upp väldigt bra och tydligt om vad Återbruk är. Jag vill även tipsa er om att gå in på Åsa.Li's blogg där hon bland annat lagt upp inlägg om sina erfarenheter i kursen "Recykle Design" i Eskilstuna.

Länk till bloggen finner du här.

Slit och släng”-trenden gör att sopbergen runt om i världen bara växer. Men det är inte alltid nödvändigt att kasta saker, utan istället kan man tillverka någonting annat av dem….. VAD? Med Återbruk menas att man gör något nytt av gamla saker. Man tar helt enkelt tillvara på produkter som inte längre används. VARFÖR? Återbruk är bra för miljön, till och med bättre än återvinning. När man återbrukar en vara så sparar man den energi som skulle ha krävts för att bryta ner produkten och sedan bygga upp något helt nytt av den. HUR? Nästan allt går att återbruka – till exempel kläder, tyger, möbler och förpackningar. Man kan antingen ge dem en helt ny funktion, eller bara snygga till dem.

Återbruka du också. Troligen gör du de redan i dag lite gran ialla fall. De handlar bara om att släppa loss lite fantasi som har fastnat i skallen. Släpp lös den, våga tänka lite annorlunda vet ja. Och kom ihåg ha riktigt kul under tiden!

Ha det gott!/Åsa.Li

Allting händer av en orsak

Värdinna på Återbruk i Fokus

Annons:
Åsa.Li
2012-06-30, 07:31
#1

Hej!

Googlade runt på olika bloggar och fann till min glädje denna saitGlad!

Blev otroligt glad och förvånad när jag dessutom hittade min egen blogg som veckans blogg! Vill ni besöka mig så har ni här en länk till aterbrukavasali.

Det är så himla kul att fler börjar intressera sig för Återbruk. Jag gillar Återbruk för att de är bra för plånboken, miljön och öppnar upp den kreativa lusten. Återbruk är så kul!

Åsa.Li
2012-06-30, 07:34
#2

obs…Länken blev en bild, prova denna i stället aterbrukavasali.Glad

Amandla
2012-06-30, 12:33
#3

Så roligt att du hittade hit och fann dig själv Flört Välkommen!


Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt
Luju
2012-06-30, 13:01
#4

Varmt välkommen Åsa Li Glad

Allting händer av en orsak

Värdinna på Återbruk i Fokus

Åsa.Li
2012-06-30, 14:38
#5

Man tackarGlad!

[JeanetteK]
2015-03-04, 16:32
#6

Jag vill verkligen putta upp den här tråden. Bloggen är fortfarande igång och mycket inspirerande saker finns att hitta där! Länk här.

Annons:
Upp till toppen
Annons: