Annons:
Etiketterallmänt-om-återbrukartikel
Läst 5758 ggr
Luju
2013-11-05, 00:38

Artikel-november!

Nu när mörkret verkligen börjat lägga sig börjar det klia i mina pysselfingrar iallafall. Och vilket sätt är bättre att bli inspirerad till att använda allt återburksmaterial som vi har hemma, än att starta ett artikelmaraton? Läs vidare för att få veta vad ett artikelmaraton innebär...

Kort och gott, så handlar ett artikelmaraton om att man utgår ifrån en artikel, som handlar om något återburkigt. Så om jag lägger ut ett tips om hur man kan till exempel kan använda lock till glasburkar på ett praktiskt/fint/nödvändigt sätt, så avslutar jag sen artikeln med frasen
"Nu vill jag se en artikel om (t.ex.) reklampapper"

Om du har ett bra tips på hur man kan vända reklampapper, skicka ett PM till mig, så får du bli artikelskrivare och formulera din artikel så som du vill ha den. Har du en bloggadress eller annan hemside-adress får du självklart publicera den!

Då börjar vi…… 🙂

Mitt tips handlar om glasburkar!

Ett perfekt sätt att använda dem på, speciellt till pysselrummet, är att göra dem lika användbara på utsidan som på insidan. Jag har tagit en disksvamp som jag klippt i en lagom storlek (så att det ryms på locket), jag har även format den i en halvcirkel men detta är helt frivilligt vilken form den ska ha. Jag har även limmat fast det lite så att den stannar kvar under nästa moment. Se till att den hårda sidan på svampen är neråt.

Välj ut det tyg som du vill ha, och strama till det över svampen. Limma fast på kanten av locket och dölj sen skarven med ett fint band.

Nu har du en nåldyna, samt förvaring! 🙂

Jag vill se en artikel om Porslin.

Allting händer av en orsak

Värdinna på Återbruk i Fokus

Annons:
Upp till toppen
Annons: