Från ÅbiF

Skrivregler

2012-05-28 18:06 #0 av: Luju

Dessa skrivregler är till för att alla vi på Återbruk i Fokus ska känna oss välkomna samt för att vi alla ska hålla en god stämning här inne. Läs gärna både iFokus skrivregler och våra egna skrivregler här på ÅbiF.

Hej alla medlemmar på Återbruk i Fokus (ÅbiF)

Utöver  iFokus skrivregler har även vi här på ÅbiF några punkter vi vill trycka på lite extra.

  • Ha alltid en trevlig och professionell ton mot alla (Vi kan alla ha olika åsikter och det är helt okej, men allas åsikter ska mötas med respekt)
  • Använder du dig av andra material rakt av (alltså kopierar någon annans text och lägger upp det här på ÅbiF) fråga alltid om tillåtelse och länka även till hemsidan (läs Ifokus Om bilder)
  • Det är okej att diskutera annat som inte rör återbruk här på ÅbiF, skriv dessa inlägg under katergorin "OT - off topic"
  • Glöm inte bort att du kan alltid använda "Sök på sajten" innan du skriver ett nytt inlägg (gör det till en vana att alltid kolla där först för att se om någon annan skrivit om samma sak)
  • Om en diskussionstråd får fler än 150 kommentarer hänvisas du till att påbörja en ny diskussionstråd under samma namn. (För att vi ska veta att det är en ny tråd under samma ämne var vänlig att skriv in till exempel "#2" framför titeln)
  • Sajtvärden och medarbetarna är de som har slutgiltiga ordet här på sajten, detta i samråd med IFokuskillarna Detta innebär att vi har rätten att ta bort inlägg som vi inte tycker är passande, göra förändringar i rubriker, samt har vi rätten att ta ifrån någon skrivrättigheterna om värden/medarbetaren tycker att någon grovt brytit mot någon regel 


Anmäl
2015-02-12 06:13 #1 av: RomDoll07

Väldigt kul och intressant sajt

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.